Babyborrel

DOOPSEL

Corona heeft alles een beetje uitgesteld. Op zaterdag 18 december 2021 stond mijn doopsel gepland maar dat is uitgesteld naar zaterdag 2 april 2022. Het doopsel zal mij toegediend worden door priester Nikolaas, want die kent mijn mama en papa en gaat mijn mama en papa ook trouwen, daarom hebben ze dat aan hem gevraagd. Iedereen is van harte welkom om mee te komen vieren met ons tijdens dit heugelijke moment. Na het doopsel moet iedereen wel gewoon terug naar huis want de babyborrel sluit niet langer aan op het doopsel.

BABYBORREL

De babyborrel gaat door op zondag 19 juni 2022 en start vanaf 14u, je krijgt er hapjes en drankjes à volonté maar bovenal kan je er een meet-& greet scoren met jullie nieuwe chouchou. Normaal zou ikzelf het woord nemen, maar omdat ik nog wat jong ben en mijn papa graag het woord voert, zal ik het hem nog maar eens laten doen. Mama zorgt voor heel veel lekkere dingen en ik kan niet wachten om jullie allemaal te leren kennen. Jullie zijn dus allemaal van harte uitgenodigd! Graag een seintje vooraf aan mijn mama of papa als je er al dan niet bij kan zijn.

LOCATIE

Da babyborrel gaat door in POC De Caproen, Breendonklaan 2a, 8450 Bredene. Hieronder leggen mijn mama en papa even uit hoe je daar nu juist kan geraken (of je volgt gewoon Waze natuurlijk).

Komende vanaf de A10 (richting Oostende) –> afrit 5b Oudenburg –> N358 (Stationsstraat – Zwaanhoek) –> N320 (Plassendaalsesteenweg – Esperantolaan) –> N9 (Brugsesteenweg – Prinses Elisabethlaan) –> Buurtspoorwegstraat –> Noord-Edestraat –> Breendonklaan.

Vanaf de afrit 5b Oudenburg (A10) volg je de Stationsstraat, vervolgens rij je beide bruggen over en volg je de Plassendaalsesteenweg en Esperantolaan tot aan het rond punt. Op het rondpunt neem je de eerste afslag en vervolgens sla je links af en volgt de Brugsesteenweg en Prinses Elisabethlaan tot aan de verkeerslichten. Aan de lichten sla je rechtsaf en volg je de Buurtspoorwegstraat, rij je over de Nukkerbrug en sla je vervolgens meteen na de brug rechtsaf. Volg nu de Noord-Edestraat en sla vervolgens meteen linksaf de Breendonklaan in. Aan de linkerkant vindt u POC De Caproen. Parkeren in de Breendonklaan kan aan beide zijden en is gratis. U hoeft geen parkeerschijf te gebruiken.